24 Ekim 2022 Pazartesi 18:25
Tadilat yaptıkları evden 200 bin liralık altın çaldılar

Manisa’nın Salihli ilçesine bağlı Kabazlı Mahallesi’nde tadilat yaptıkları evden 200 bin lira değerinde altın çalan 2 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Kabazlı Mahallesi’nde yaşayan O.A. evinden 200 bin lira değerinde altın çalındığını belirterek şikayetçi oldu. Jandarma ekiplerince yapılan araştırmada, iki gün önce evde inşaat işçisi olarak çalışan Ç.Y. ve N.C. isimli şahıslar takibe alındı. N.C.nin daha önce üç ayrı hırsızlık olayının faili olduğunun belirlenmesi üzerine gözaltına alınan şüpheliler, hırsızlık olayını gerçekleştirdiklerini itiraf ettiler. Altınları kendi rızaları ile sahibine teslim eden şüphelilerden C.Y. ifadesinin ardından serbest bırakılırken, gözaltına alınan N.C.’nin işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.