15 Ağustos 2017 Salı 10:17
Sosyal medyadan terör propagandası yapan 6 kişiye gözaltı

Manisa İl Emniyet Müdürülüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sosyal medyadan terör propagandası yapan 6 kişiyi Manisa merkez ve ilçeler ile Iğdır’da düzenlediği eş zamanlı operasyonla gözaltına aldı.

Edinilen bilgiye göre, Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri PKK/KCK silahlı terör örgütünün deşifresine yönelik çalışma gerçekleştirdi. Yürütülen çalışmalar neticesinde PKK/KCK silahlı terör örgütünün sosyal medya üzerinden propagandasını yaptığı tespit edilen şüphelilere operasyon düzenlendi. Manisa merkez ile Saruhanlı, Gölmarmara ilçeleri ve Iğdır il merkezinde eş zamanlı yapılan operasyonda 6 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan A.A., M.Ç., M.E., F.Ç., B.A. ve A.A. işlemleri yapılmak üzere emniyete götürüldü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.