08 Ekim 2020 Perşembe 18:44
Sağanak yağmur Manisalıları sevindirdi

Manisa’da akşam saatlerine doğru şiddetli rüzgar ile birlikte bastıran sağanak yağmur kimi bölgelerde hayatı olumsuz etkilerken, bazı vatandaşlar ise kurak geçen yaz mevsimi sonrası yağmura kavuşmanın sevincini yaşadı.

Manisa il genelinde gök gürültülü sağanak yağış etkili oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi tarafından ani sel, su baskını, yıldırım düşmesi, ulaşımda aksamalar konusunda uyarı yapılırken, şiddetli rüzgarla berber başlayan sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Bazı vatandaşların yağmura hazırlıklı olduğu ve şemsiyeyle yağmurdan korunduğu gözlenirken, yağmura hazırlıksız yakalanan bazı vatandaşlar ise bina altlarına sığındı. Kurak geçen yaz mevsimi sonrası yağmura kavuşmanın sevincini yaşayan bazı vatandaşlar ise yağmurun bereket getirmesini diledi.

Öte yandan sağanak nedeniyle bazı rögar da taşkınlar meydana geldi. Dün geceden itibaren teyakkuzda bulunan Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MASKİ) ve itfaiye ekipleri de taşkınlara müdahalede bulunuyor. Sağanak yağışın gece saatlerinde de etkili olması bekleniyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.