12 Ekim 2017 Perşembe 11:25
(Özel Haber) Kazada ağır yaralanan yaşlı adam 5 ayda ayağa kalktı

Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde 8 Haziran günü geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan 69 yaşındaki bir kişi 5 ay sonra ayağa kalktı.

Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde yaşayan 69 yaşındaki Mithat Yeniay, 8 Haziran günü 100. Yıl Parkı önünde bir aracın çarpması sonucu ağır yaralanarak hastaneye kaldırılmıştı. Kazada omzu, bacağı, kolu ve vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar meydana gelen ve bilincini kaybeden Yeniay, önce Kırkağaç Devlet Hastanesi ardından Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Burada yoğun bakımda çok sayıda ameliyat geçiren Yeniay’ın omzuna ve bacağına 8 adet platin takıldı. Aynı zamanda kalp rahatsızlığı ve yüksek tansiyon hastalığı olan Yeniay, yaklaşık 5 aylık zorlu tedavisinin ardından ayağa kalktı. Şu an için koltuk değnekleriyle yürüyen Yeniay’ın tek isteği bir an önce tamamen iyileşerek koltuk değneklerinden kurtulmak. Yeniay, “Trafik ışıklarına bakıp yeşil yanınca karşıdan karşıya geçmek istedim. Sadece bu kadarını hatırlıyorum. Kırmızıda geçen ve inanılmaz süratli giden bir araç bana çarpmış. Yaklaşık 20-25 metre sürüklenmişim. Allah korudu. Fakat 5 aydır yoğun bakımdaydım. Çok kötü günler yaşadım ama koltuk değnekleriyle de olsa Allah’a şükürler olsun ayağa kalktım” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.