16 Ocak 2020 Perşembe 00:32
Otomobilden savrulan çocuğun babası hakkında işlem başlatıldı

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde, hareket halindeki otomobilin açılan arka kapısından yola savrulan 3 yaşındaki çocuğun babası hakkında jandarma tarafından, "Aile hukukundan kaynaklanan yükümlülüğün ihlali" suçundan işlem başlatıldığı öğrenildi.

Manisa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Alaşehir ilçesine bağlı Sobran Mahallesi’nden ilçe merkezine doğru giden bir otomobilin virajı aldığı sırada arka kapısının açılarak 3 yaşındaki kız çocuğunun yola savrulma anının güvenlik kamerasına yansımasının ardından inceleme başlattı. Güvenlik kamerası görüntüsünden araca ve sürücüsüne ulaşan jandarma ekipleri, 3 yaşındaki kız çocuğu E.B.Ç.’nin babası Y.Ç.’yi ifadesini almak üzere karakola çağırdı.

Aracı kullanan baba Y.Ç. jandarmaya verdiği ifadesinde, kızının aracın kapısını seyir anında iken açtığını, emniyet kemeri takılı olmadığı için araçtan yola savrulduğunu anlattı. Olay anında büyük panik yaşadıklarını kaydeden baba Y.Ç. çocuğunda herhangi bir yaralanma olmadığı için hastaneye ve kolluk kuvvetine müracaat etmediğini söyledi.

Baba Y.Ç. hakkında "Aile hukukundan kaynaklanan yükümlülüğün ihlali" suçundan işlem başlatıldığı öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.