07 Mart 2022 Pazartesi 10:29
Otomobilde uyuşturucuyla yakalanan 3 kişi tutuklandı

Manisa’nın Soma ilçesinde durdurulan bir otomobilde 2 bin 100 adet sentetik ecza hapı ile yakalanan 3 kişi sevk edildikleri adli mercilerce tutuklandı.

Manisa’nın Soma ilçesinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik yapılan çalışmalar kapsamında 3 kişi tutuklandı, çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. Soma genelinde uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapan, nakleden ve kullanan şahıslara yönelik yapılan çalışmalar kapsamında, durumundan şüphelenilerek durdurulan araçta 2 bin 100 adet sentetik hap ele geçirdi. Emniyet güçleri tarafından araçta bulunan 3 şahıs hakkında uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti yapmak suçundan soruşturma başlatıldı. Adli mercilere sevk edilen 3 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.