29 Mayıs 2021 Cumartesi 15:08
Ölümden kıl payı kurtuldu, o anlar kameraya yansıdı

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde kaldırımda oturan bir vatandaş, traktörden ayrılarak yokuş aşağıya doğru kontrolsüzce inen römorkun altında kalmaktan son anda kurtuldu. Vatandaşı teğet geçen römork, ağaca çarparak durabildi.

Olay, Manisa’nın Turgutlu ilçesine bağlı Urganlı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, hareket halindeki traktörden ayrılan römork caddede yokuş aşağı ilerlemeye başladı. Bu sırada bir iş yerinin önündeki kaldırımda oturan vatandaş üzerine doğru gelen römorku fark ederek hızla kaçtı. Römork, önce vatandaşın oturduğu beton saksıyı biçti, ardından da ağaca çarparak durdu. Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.