05 Eylül 2018 Çarşamba 17:10
Muhtar ve oğlu uyuşturucudan tutuklandı

Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde ikametinde esrar maddesi ve kenevir bitkisi ele geçirilen mahalle muhtarı ve oğlu, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin uyuşturucu madde sokak satıcılarının yakalanmasına yönelik yürüttüğü çalışmalar kapsamında bir mahalle muhtarını takibe aldı. Mahalle muhtarı B.M. ile oğlu İ.M.’nin ikametine yapılan operasyonda, 5 kilo 200 gram esrar maddesi, ekili vaziyette boyları 70 santimetre ile 3 metre arasında toplam 20 kök kenevir bitkisi ve bir adet hassas terazi ele geçirildi. Gözaltına alınan muhtar B.M. ile oğlu İ.M. emniyetteki sorgusunun ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.