12 Ekim 2017 Perşembe 13:50
Motosikletle giderken öldürüldü

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde motosikletle seyir halinde olan bir kişi, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce silahla vurularak öldürüldü.

Turgutlu Ovası Alacalı mevkiinde meydana gelen olayda, bir gündür ailesinin haber alamadığı 40 yaşındaki Sercan Sönmez, motosikletiyle beraber ölü olarak bulundu. Sönmez’in motosiklet üzerinde seyir halindeyken ateşli silahla vurulduğu iddia edilirken, bölgeye çok sayıda jandarma ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Sercan Sönmez’in öldüğünü tespit ederken, jandarma ekipleri de bölgede hummalı bir çalışma yaptı. 1 gündür ailesinin haber alamadığı Sercan Sönmez’in 2 kişi tarafından yaylım ateşi sonucu öldürüldüğü öne sürülürken, Turgutlu Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler yaşanan cinayet olayıyla ilgili arama çalışmalarını sürdürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.