23 Mart 2023 Perşembe 12:05
Markete kumar baskını

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde jandarma ekipleri tarafından bir markette yapılan aramada parayla çalışan 3 kumar makinesi ele geçirildi.

Manisa’nın Sarıgöl ilçesine bağlı Bağlıca Mahallesinde dün saat: 18.30 sıralarında Türkiye genelinde gerçekleştirilen ’Yasadışı Bahis, Kumar Tombala ve Oyun Makinaları uygulaması’ sırasında jandarma ekipleri tarafından yapılan devriye sırasında A.C. (61/E) isimli şahsa ait olan markette yapılan aramada işletme içinde farklı yerlerde takılı faal ve çalışır halde 3 adet kumar makinasının bulunduğu, makinaların içine para atılarak kumar oynandığı tespit edildi. Makinalara ve içindeki 80 TL paraya el konulurken A.C. isimli şahsa ’Kumar Oynanması için Yer ve İmkan Sağlama ve 1071 Sayılı Rulet Tilt Langırt ve Benzeri Oyun Alet ve Makinaları Hakkında Kanuna Muhalefet’ suçlarından adlı işlem başlatıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.