03 Mayıs 2022 Salı 21:42
Manisa’da yolcu otobüs ile ticari araç çarpıştı: 5 yaralı

Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde İzmir-İstanbul otoyolunda yolcu otobüsü ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen kzada 5 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Şair Eşref Mahallesi İzmir - İstanbul otoyolu Kırkağaç gişeleri mevkiinde bugün saat 14.00 sıralarında G.Ö. (E-48) yönetimindeki Kamil Koç firmasına ait 34 DSY 101 plakalı otobüs ile aynı istikamette seyir halinde olan Ş.K. (47) idaresindeki 35 GE 4811 plakalı hafif ticari aracın çarpışması sonucu trafik Kazası meydana geldi. Kazada hafif ticari araçta yolcu olarak bulunan N.A. (51) , Ö.A.(41), H.A. (56) , Ş.A. (42) ve T.A. (45) hafif şekilde yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulansla Kırkağaç Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.