13 Ağustos 2020 Perşembe 15:22
Manisa’da uyuşturucu operasyonu: 2 kişi tutuklandı

Manisa’nın Salihli ilçesinde düzenlenen operasyonda esrar, bonzai ve metamfetamin maddeleri ele geçirilirken 2 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Manisa Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Salihli Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği, ilçeye uyuşturucu madde getiren, ticaretini ve satışını yapan sokak satıcıları olarak tabir edilen şahıslara yönelik planlı operasyon düzenledi. Yaklaşık 2 ay süren çalışma sonucunda 3 ayrı şahıstan 38 gram esrar maddesi, 6 gram metamfetamin, 1 gram tütünle karışık bonzai, 4 kök kenevir, 7 adet uyuşturucu madde alımında kullanılan aparat, 1 adet elektronik hassas terazi ile 35 adet uyuşturucu madde paketlemede kullanıldığı değerlendirilen küçük kilitli poşet ele geçirildi.

Düzenlenen operasyonlarda yakalanan R.E ve Y.D, emniyetteki işlemlerin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.