01 Haziran 2021 Salı 19:27
Manisa’da PKK/KCK operasyonu

Manisa il merkezi ve Turgutlu ilçesinde Emniyet Müdürlüğü tarafından PKK/KCK terör örgütüne yönelik operasyonda biri yabancı uyruklu 5 kişi gözaltına alındı.

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından PKK/KCK terör örgütünün eylem ve faaliyetlerinin deşifresine ve engellenmesine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında operasyon düzenlendi. Haklarında Manisa ilinde örgütsel faaliyet yürüttükleri ve geçmiş dönemlerde sokak olaylarına katıldıkları, PKK/KCK terör örgütünün kırsalında faaliyet yürüttüğü ve PKK/KCK “Terör Örgütü Propagandası” yapmak suçundan hakkında kesilmiş hapis cezası bulunan şahısların yakalanması amacıyla düzenlenen operasyonda A.Y., S.T., G.T., S.H ve yabancı uyruklu S.S. olmak üzere 5 kişi gözaltına alındı.

Yürütülen operasyonlar kapsamında şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda; kuru sıkı tabanca, dijital materyal ve dokümanlar ele geçirildi. Emniyete götürülen 5 şüphelinin sorguları sürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.