19 Mayıs 2022 Perşembe 16:31
Manisa’da öğretim görevlisi evinde ölü bulundu

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi Öğretim Görevlisi ve Kontrol Sistemleri Anabilim Dalı Başkanı Mevlüt Karaçor evinde ölü bulundu.

Edinilen bilgiye göre, MCBÜ Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi Öğretim Görevlisi Dr. Öğretim Üyesi ve Kontrol Sistemleri Anabilim Dalı Başkanı Mevlüt Karaçor’dan (45) haber alamayan yakınları Turgutlu ilçesindeki evine gitti. Anahtarla kapıyı açıp içeri giren yakınları, Karaçor’u yerde hareketsiz şekilde yatarken buldu. Durumun haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, Karaçor’un öldüğünü belirledi. Vücudunda herhangi bir darp ve yara izine rastlamayan Karaçor’un kalp krizinden öldüğü üzerinde durulurken, cenazesi polis ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Karaçor’un ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.