18 Temmuz 2018 Çarşamba 10:15
Manisa’da kenevir operasyonu: 4 gözaltı

Manisa’nın Akhisar ilçesinde Akhisar İlçe Jandarma ekipleri tarafından drone ile gerçekleştirilen kenevir operasyonunda uyuşturucu yapımında kullanılan 66 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Olayla ilgili olarak 4 şüpheli yakalanırken, zanlılar sevk edildikleri Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığınca serbest bırakıldı

Manisa’nın Akhisar ilçesine bağlı Moralılar Mahallesi’nde A.D. isimli bir şahsa ait tarlada kenevir yetiştirildiği ihbarını alan Akhisar İlçe Jandarma ekipleri bölgede drone ile inceleme başlattı. Tarla sahibinden habersiz bir şekilde S.C.B. (18), O.U. (20), S.E. (17) ve İ.A. (17) olmak üzere 4 kişinin tarlada kenevir yetiştirdiğini tespit eden ekipler düzenledikleri operasyonla şahısları suçüstü yakaladı. Mısır tarlasında boyları 120 santimetreye kadar ulaşan kenevirler imha edilirken, 4 şüpheli sevk edildikleri Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığınca serbest bırakıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.