17 Mart 2020 Salı 14:33
Manisa’da jandarmadan trende asayiş uygulaması

Manisa İl Jandarma Komutanlığı tarafından Uşak-İzmir Bölgesel treni ve Balıkesir-İzmir 6 Eylül Ekspresi’nde yapılan uygulama kapsamında 503 kişi sorgulanırken, aranan 2 kişi ise yakalandı.

Manisa İl Jandarma Komutanlığı, yaptığı uygulamalarla vatandaşların güvenliği için gerekli asayiş önlemlerini almaya devam ediyor. Manisa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Uşak-İzmir Bölgesel treni ve Balıkesir-İzmir 6 Eylül Ekspresi’nde yapılan uygulama yapıldı. ’Trenlerde Önleme Uygulaması’nda 9 asayiş ekibi, 2 arama köpeği ve 1 sivil jandarma olmak üzere 52 personel görev aldı.

Manisa’nın Alaşehir ilçesinden sabah saat 08.47’de hareket eden Uşak-İzmir Bölgesel treninde Turgutlu ilçesine kadar, Soma ilçesinden sabah saat 10.10’da hareket eden Balıkesir-İzmir 6 Eylül Ekspresi’nde Saruhanlı ilçesine kadar yapılan uygulamada 503 kişinin sorgulanırken aranan 2 şahıs ise yakalanarak gözaltına alındı. Jandarma Komutanlığı tarafından vatandaşların güvenliği için bu tür uygulamalara devam edileceği bildirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.