07 Mart 2017 Salı 12:54
Manisa’da hırsızlık şebekesine ağır darbe

Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyonda Manisa’nın birçok ilçesinde hırsızlık olayına karıştığı tespit edilen bir şebeke çökertildi.

Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Hırsızlık Büro Amirliği, çevre il ve ilçelerde meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili olarak çalışma başlattı. Çalışmada, hırsızlık olaylarını 8 şüpheli şahsın gerçekleştirdikleri ve Turgutlu’da bir evde kaldıkları tespit edildi. Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Koordinesinde Turgutlu ilçesinde yapılan operasyonda 8 hırsızlık şüphelisi şahıs yakalandı. Şüphelilerin kaldıkları evde yapılan aramada şüphelilere ait 8 adet siyah renkli kar maskesi, 3 adet iş eldiveni, 1 adet tabanca ve şarjörü, 2 adet dolu fişek, 1 adet tornavida, 4 adet cep telefonu, 1 adet sahte kimlik,1 adet ahşap para kasası, 9 adet şeffaf poşet içerisinde metal para, 2 adet çay, 5 adet şampuan, şüphelilerin olaylarda kullandığı giyim eşyaları ve yüklü miktarda değişik markalarda sigara ele geçirildi. Şüphelilerin daha önce Salihli, Turgutlu, Alaşehir, Demirci ile Bursa’nın Mustafa Kemalpaşa ilçesinde 12 farklı hırsızlık olayına karıştıkları tespit edildi. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden A.H.A., C.T.,E.U.,Y.A.,S.K., tutuklanarak cezaevine gönderilirken İ.S.,A.S.,M.M., serbest bırakıldı. Salihli İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Taşcı, kentte huzur ve güvenliğin sağlanması için suç ve suçlularla etkin ve kararlı mücadelenin devam edeceğini söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.