26 Nisan 2022 Salı 22:56
Manisa’da FETÖ operasyonu: 2 gözaltı

Manisa’da FETÖ/PDY terör örgütünün güncel yapılanmasını deşifre etmek için gerçekleştirilen operasyonda 2 şüpheli şahıs gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahısların cezaevindeki terör örgütü mensuplarının ailelerine maddi yardım ve gıda yardımı yaptığı tespit edildi.

Manisa Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüklerince, FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütünün güncel yapılanmasının deşifresine yönelik yapılan iletişimin tespiti çalışmaları sonucunda; adli işlem gören şahısların ailelerine maddi yardım yapan, cezaevinde bulunan şahısların aile ziyaretlerini organize eden ve sözde mağdur ailelere gıda yardımı yapan 2 şüpheli şahsa yönelik harekete geçildi. Yunusemre ve Soma ilçelerinde saat 06.00’da eş zamanlı olarak şüpheli şahısların yakalanmalarına, suç ve suç unsuru ele geçirilmesine yönelik yapılan operasyon çerçevesinde B.K. ve H.İ.A. isimli 2 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan aramalarda şahıslara ait dijital materyallere ve örgütsel dokümanlara el konuldu. Olayla ilgili şahısların emniyetteki sorgusunun devam ettiği öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.