05 Mart 2021 Cuma 18:17
Manisa’da akıllara durgunluk veren olay

Manisa’da bir zincir markette hırsızlık yaptığından şüphelenilen kadını bekletmek isteyen kasiyer ve market çalışanları, kadının şok tepkisi karşısında neye uğradıklarını şaşırdı. Bir anda eteğini kaldırıp altına giydiği şalvarını indiren kadın karşısında ne yapacaklarını şaşıran market çalışanlarının çaresiz anları güvenlik kamerasına yansıdı.

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde bir markette alışveriş yapan bir kadın ve iki kızının durumundan şüphelenen market kasiyeri, kadın ve kızlarını güvenlik kameralarını kontrol ettirmek için bekletmek istedi. O sırada öfkelenen kadın bir anda eteğini kaldırıp altındaki şalvarı indirerek kasiyere arkasını döndü. Neye uğradıklarını şaşıran market çalışanları kadının üstünü toparlamasını istemesine ve beklemelerini söylemelerine rağmen her seferinde aynı hareketi tekrarladı. Kadınla baş edemeyen market çalışanları kadından şikayetçi olmayarak gitmesine izin verirken daha sonra izledikleri güvenlik kamerası kayıtlarında kadının yanındaki kızın raftan bir şeyler alarak pantolonunun içine soktuğu ve kadının da kıza siper olduğu tespit edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
zuzu 2021-03-05 18:49:28

alışmış kudurmuştan beterdir....polise teslim etmek lazım bunları

Avatar
Muzu 2021-03-09 01:54:22

Yuhh. Ohaa