09 Ekim 2017 Pazartesi 11:08
Köpeğe çarpmamak için kaza yaptı: 3 yaralı

Manisa’da iddiaya göre, otomobilin önüne çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yaparak karşı şeride geçen sürücünün bir otomobile çarpması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.

Kaza, gece saatlerinde Manisa’nın Yunusemre ilçesi Mimar Sinan Bulvarı üzerindeki Fatih Köprülü Kavşağı’nın girişinde meydana geldi. İddiaya göre, İzmir istikametinden Manisa yönüne seyir halinde olan 45 C 2134 plakalı otomobil sürücüsü Kadir Ş., önüne çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yaparak karşı şeride geçti. Bu sırada Manisa istikametinden İzmir yönüne gitmekte olan Kemal O. yönetimindeki 45 SB 0718 plakalı otomobile çarptı. Kazada Kadir Ş., Kemal O. ve Esra Ş. yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda 112 Acil Sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralıları olay yerinde yaptığı müdahale sonrası ambulanslarla Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesine kaldırdı. Kazanın ardından polis ekipleri bölgeye güvenlik şeridi çekerek, trafiğin tek şeritten akışını sağladı. Bu sırada kaza bölgesinde arızalanan bir araç da vatandaşlar tarafından itilerek çekiciye bağlandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.