02 Mayıs 2017 Salı 16:32
İşçi servisi kaza yaptı: 10 yaralı

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde işçi taşıyan servis minibüsünün bir kamyona arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada 10 işçi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Turgutlu E-96 karayolu Erbiller Sanayi Sitesi kavşağında meydana gelen kazada, İzmir istikametinde seyir halinde olan Ş.A. (44) yönetimindeki 45 ZC 5538 plakalı işçi servisi aynı istikamette bulunan 34 ED 3613 plakalı kamyona arkadan çarptı. Kazada bazı işçiler araç içerisinde sıkışırken olay yerine çok sayıda ambulans ve AKS ekibi sevk edildi.

Kazada R.U., M.C., H.A., Ş.A., F.Y., F.K., B.E., M.G., İ.A. ve M.A. isimli işçiler yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Turgutlu Devlet Hastanesine kaldırılırken, yaralıların durumlarının iyi olduğu ve emniyet güçlerinin kazayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.