05 Aralık 2018 Çarşamba 20:17
Fırını bastı, öz yeğenini öldürdü, abisini yaraladı

MANİSA (İHA) – Manisa’nın Turgutlu ilçesinde pompalı tüfekle abisinin fırınını basan şahıs, yeğenini öldürdü, abisini ağır yaraladı.

Alınan bilgiye göre, Dereköy Camii karşısında meydana gelen olayda fırıncılık yapan İsmail Ç. ve oğlu Yılmaz Ç. fırınlarında çalışırken bir anda İsmail Ç.’nin kardeşi M.Ç. pompalı tüfekle ağabeyinin fırınını bastı. M.Ç fırın önünde önce öz yeğenini ardından abisine ateş etti. M.Ç. olay yerinden kaçarken Yılmaz Ç. amcasının tüfeğinden çıkan kurşunlarla olay yerinde can verdi. Olay yerine çok sayıda polis intikal ederken olayda ağır yaralanan İsmail Ç. ambulansla Turgutlu Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Bölgede olay yeri inceleme ekipleri çalışmalarını sürdürürken polis çok yönlü soruşturma başlattı. Zanlı M.Ç. ise polis ekiplerince olayda kullandığı tüfekle yakalanarak gözaltına alındı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.