11 Ekim 2017 Çarşamba 16:26
Eski vekil Halil Yurtseven hayatını kaybetti

Adalet Partisinden 16. Dönem Manisa Milletvekili seçilen hayırsever iş adamı Halil Yurtseven 87 yaşında hayatını kaybetti.

Uzun süredir sağlık problemleri yaşayan hayırsever işadamı ve 16. Dönem Adalet Partisi’nden Manisa Milletvekili seçilen Halil Yurtseven, bir süredir tedavi gördüğü Manisa’daki özel bir hastanede bugün hayatını kaybetti. Halil Yurtseven’in cenazesinin 12 Ekim Perşembe günü öğle namazına müteakip Hatuniye Camisinde kılınacak cenaze namazı sonrası defnedileceği öğrenildi.

Antalya’nın Akseki ilçesinde 1928 yılında doğan Halil Yurtseven evli, 3 çocuk ve 6 torun sahibiydi. Demokrat Parti’de politikaya atılan, Adalet Partisinin Manisa il kurucuları arasında yer alan Yurtseven Adalet Partisinde İl başkanlığı ve ilçe başkanlıkları görevinde de bulundu. Manisa İl genel meclisi üyeliği yapan Yurtseven Manisa OSB’nin de kurucuları arasında yer aldı. 1977-1980 yılları arasında Adalet Partisi’nden Manisa milletvekili olan hayırsever işadamı Halil Yurtseven, tarım ve yem sanayinde çalıştı. Kendi adına Manisa’da bir ilkokul eşi adına da sağlık ocağı yaptırmıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.