18 Temmuz 2018 Çarşamba 10:09
Çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü: 1 ölü

Manisa’nın Akhisar ilçesinde bir işletmede iki kişi arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüşürken, silahlı kavgada bir kişi vurularak hayatını kaybetti.

Olay, dün gece yarısı 23.00’da Manisa’nın Akhisar ilçesine bağlı Reşatbey Mahallesi’nde bulunan bir tekel bayinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, işletme sahibi T.Ö. ile Feyyaz Aksoy (25) arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi sonrasında Feyyaz Aksoy belinde bulunan silahını çekerek T.Ö.’ye ateş etmek istedi. Ancak silahın tutukluk yapması sonucu bu defa T.Ö. belindeki silahı çekerek Feyyaz Aksoy’a ateş etti. Ağır yaralanan Feyyaz Aksoy olay yerine gelen 112 acil servis ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Doktorların tüm müdahalesine rağmen Feyyaz Aksoy hayatını kaybetti.

Polis ekipleri yapılan aramalar sonrası kısa sürede T.Ö.’yü yakalarken, Aksoy’un cansız bedeni ise İzmir Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.