01 Mart 2018 Perşembe 15:29
Çay ortasında traktörle mahsur kaldılar

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde yoğun trafiğe girmemek için kapatılan Irlamaz Çayı içinden geçmeye çalışan bir traktör çamura saplandı. Yağışlarla su seviyesinin de yükseldiği Irlamaz Çayı içinde kurtarılmayı bekleyen vatandaşların imdadına itfaiye ve iş makinesi yetişti.

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde İzmir Ankara karayolu üzerinde inşaatı devam eden köprülü kavşak çalışmaları nedeniyle tek şeritten verilen trafiğe takılmak istemeyen sürücüler canlarını hiçe sayarak Irlamaz Çayının içinden geçmeye devam ediyor. Geçtiğimiz gün içinde 25 işçinin bulunduğu işçi servisinin mahsur kaldığı bölgede bugün de bir traktör mahsur kaldı. Köprülü kavşak inşaatı nedeniyle 2 kilometrelik bölümü kapatılan İzmir- Ankara Karayolu’nda, trafiğin yan yoldan verilmesiyle yaşanan yoğunluktan kurtulmak isteyen traktör sürücüsü ve ailesi kapatılan dere yolundan gitmek istedi ancak araç çay suyunda çamura saplandı. Kurtarılmayı bekleyen vatandaşların imdadına itfaiye ve iş makinesi yetişti. İtfaiye ekipleri tarafından sırtta taşınarak kurtarılan vatandaşların ardından traktör de iş makinesi yardımıyla saplandığı çamurdan kurtarıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.