04 Eylül 2022 Pazar 21:10
Balık tutmak için gittiği baraj gölünde boğuldu

Manisa’nın Soma ilçesinde balık tutmak için Sevişler Barajı’na giden şahıs, takılan oltasını kurtarmak için girdiği suda boğularak hayatını kaybetti.

Olay, saat 16.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Asım Aydın, balık tutmak için Soma ilçesi sınırlarında bulunan Sevişler Barajı’na gitti. Baraj gölüne attığı oltasının takıldığını fark eden Aydın, oltayı kurtarmak için suya girdi. Suda gözden kaybolan Aydın için çevredekiler hemen jandarma ekiplerine ihbarda bulundu. Bölgeye jandarmayla birlikte Manisa İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğüne bağlı dalgıç ekipleri de sevk edildi. Olay yerine gelen AFAD ekipleri dalgıç kıyafetleriyle baraj gölüne girdi. Yoğun bir çalışma başlatan ekipler bir süre sonra Asım Aydın’ın suda cansız bedenine ulaştı. Kıyıya çıkarılan Asım Aydın’ın cenazesi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.