28 Kasım 2018 Çarşamba 15:49
Ayakları kesik halde bulunan kedi hayatını kaybetti

Manisa’da ön sağ bacağı ile ön sol bacağının patisi kesik halde bulunan kedi, tedavi gördüğü veterinerde bir gün sonra öldü.

Manisa’nın Saruhanlı ilçesi Paşaköy Mahallesi’nde ölümle sonuçlanan hayvana yapılan eziyet hayvanseverlerin tepkisine neden oldu. Paşaköy Mahallesi’nde kimliği belirsiz kişi veya kişilerce ön sağ bacağı ile ön sol bacağının patisi kesilen yavru sokak kedisi bulundu. Kanlar içerisinde bulunan yavru kediye Sokak Hayvanlarını Sahiplendirme Derneği (HAYSADER) sahip çıktı. Şehzadeler ilçesindeki bir veterinere getirilerek yoğun bakıma alınan kedi bir gün sonra öldü.

HAYSADER Manisa Başkanı Gökhan Oğuz Kaya, duruma tepki gösterdi. Başkan Kaya, “İnsan denen yaratıklar aramızda kol geziyor. Güçleri masum ve korumasız canlara yetiyor. Uzun uzadıya lanetler okuyup kelime savaşı vermiyoruz artık. Çünkü bunlar bitmiyor. Her gün yeni bir vahşete uyanıyoruz. Derneğimiz tarafından koruma altına alınan kedi öldü. Bunu yapanların biran önce yakalanarak, mahkeme önünde hesap vermesini istiyoruz” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.