04 Temmuz 2017 Salı 12:29
Aracında vuruldu hastanede hayatını kaybetti

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde aracı içinde bacağından ve boynundan silahla vurulmuş halde bulunan 37 yaşındaki adam kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Alaşehir’de özel bir firmada işçi olarak çalışan Ahmet Aşkın(37), Akkeçili Mahallesi mevkiinde aracında kurşunların hedefi oldu. Boynundan ve bacağından vurularak ağır yaralanan Ahmet Aşkın kaldırıldığı Alaşehir Devlet Hastanesi’nde tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Cinayet zanlısı olarak hafriyatçılık işi yapan C.Y.’nin arandığı öğrenildi.

Cinayetin ne amaçla işlendiği belirlenemezken olay gece saat 24.00 sularında meydana geldi. Polis tarafından olayla ilgili soruşturma başlatılırken hayatını kaybeden Aşkın’ın evli ve çocuğu olmadığı öğrenildi. Aşkın’ın Akkeçili Mahallesinde oturduğu ve özel bir firmada işçi olarak çalıştığı bildirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.