26 Şubat 2018 Pazartesi 19:11
Akhisar’da 7 bin litre kaçak akaryakıt ele geçirildi

Manisa’nın Akhisar ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda, bir depo içerisinde yaklaşık 7 bin litre kaçak akaryakıt ele geçirildi.

Akhisar’a 7 kilometre uzaklıkta bulunan Gökçeahmet Mahallesi’nde akaryakıt kaçakçılığı yönündeki bir istihbaratı değerlendiren jandarma ekipleri, Akhisar-Balıkesir karayolu üzerinde faaliyet gösteren F.K. isimli bir şahsın iş yerine operasyon düzenledi. İş yerinin arka tarafında bulunan depoyu açarak içeriye giren ekipler 539 adet 13 litrelik tenekeler içerisinde yaklaşık 7 bin litre akaryakıt türevi tespit etti. Manisa İl Jandarma Komutanlığına bağlı KOM Şube Müdürlüğü ekipleri yaklaşık 7 bin litre yakıta el koydu. İfadesi alınan şüpheli ise daha sonra serbest bırakıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.