14 Ekim 2020 Çarşamba 18:08
300 bin liralık matkap uçlarını çalan hırsızlar tutuklandı

Manisa’nın Salihli ilçesinde bir iş yerinden 50 bin lira değerinde sondaj matkap ucu çaldığı belirlenen 2 kişi tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Salihli’nin Zafer Mahallesi’nde bulunan bir iş yerinden 50 bin lira değerinde sondaj matkap ucu çalınması üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri geniş çaplı soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında bölgedeki kameraları inceleyen polis, hırsızlık olayına karışanların D.Ş. (29), M.A.A. (45) ve N.Ç. (34) olduğunu tespit etti. Yapılan incelemede aynı şüphelilerin 2019 yılında da 250 bin lira değerinde başka bir sondaj matkap ucu çalınması olayına karıştıkları tespit edildi. Şüphelilerin yerini tespit eden polis ekipleri, 3 kişiyi gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen D.Ş. (29) ve M.A.A. (45) tutuklanarak cezaevine gönderilirken N.Ç. (34) adli kontrol şartı ile serbest kaldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.